magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Strategie bulltet categorie de jocuri Domination

Domination

Domination
Platforma Pret
PC PC
49.66 RON
Pret final, TVA inclus
Descriere Domination
Domination

Se zice ca a treaia oara e cu noroc. Cam asa se intampla si cu “Domination”, chiar daca jucatorii de “Massive Assault” vor spune ca au deja vu-uri in ceea ce priveste anumite aspecte ale jocului. Totusi, ei vor avea de-a face cu unitati noi si cu o experienta de neuitat in single-player, pe langa unele detalii noi si animatii ireprosabile.
Caracteristicile pozitive ale genului au ramas implementate si in “Domination”, la fel de elegante si provocatoare ca oricand. Va trebui sa conduci din nou in lupta unitati terestre, acvatice, aeriene si amfibii in scene parca desprinse din filmele SF, pentru controlul teritoriilor si a bogatiilor pe care le ofera acestea.
Ca in toate jocurile acestui gen, fiecare unitate se poate misca pe o anumita distanta in fiecare tura, si numai in celulele unei diagrame hexagonale fixate discret. “Domination” are un aer care aduce cu sahul, din moment ce nu poti trece prin celule ocupate de adversar, fiind nevoie sa-ti aduni armatele in pozitii favorabile pentru atac. Ca si la deplasare, in lupta e necesara o planificare atenta, pentru care a fost creata o interfata usor de folosit, care arata cat de departe si unde se pot deplasa unitatile tale. Daca uiti sa muti o unitate, jocul iti va aminti si iti va da si posibilitatea de a muta inapoi, in cazul in care s-a dovedit a fi o idee dezastroasa.
In “Domination” nu trebuie numai sa ai grija deplasarii si a luptelor, ci trebuie sa iei in considerare ca teatrele de razboi mai includ si zone neutre sau aliati ascunsi, caracteristici pe care le poti transforma oricand in asi in maneca pentru a-i putea folosi atunci cand e nevoie de ei. Acestea de mai sus impreuna cu fortele de gherila ce pot inconjura trupele invadatoare si veniturile pe care ti le aduc anumite teritorii cucerite adauga un strat de strategie inteligenta deasupra celui de tactica profunda.
Unitatile celor doua factiuni sunt diferite numai in ceea ce priveste aspectul, insa vei avea la dispozitie si unitati noi, specifice fiecarei parti. De exemplu Bullfrog-ul, care, desi poate muta doar doua celule pe tura, compenseaza cu o putere de foc incredibila, putand tinti si doi adversari deodata sau numai pe unul singur pentru un atac devastator. Datorita acestor unitati speciale vei avea motive sa alegi o parte in dezavantajul celeilalte.
Modurile de joc variaza de la camapaniile pentru fiecare din fortele beligerante ale jocului, la un mod cariera in care iti cumperi accesul la unitati noi si upgrade-uri si un mod de asalt in care trebuie sa cuceresti intr-un anumit numar de ture o baza pazita foarte. Acum poti modifica si comportamentul inteligentei artificiale, astfel ca nu te vei mai gasi in situatia in care sa cunosti umilinta dupa ce ai dat piept cu un adversar extrem de eficient si dornic de cuceriri.
“Domination” nu aduce multe inovatii strategiilor pe ture, insa ceea ce ne ofera nou este mai mult decat bine venit, reusind sa umple un gol si inca poate oferi o experienta de joc ce da dependenta, plina de inteligenta si conflict.

Pentru a te putea bucura pe deplin de acest joc, trebuie ca sistemul tau sa indeplineasca urmatoarele cerinte tehnice:
Windows 98/ME/2000/XP
PC cu procesor 1.5 GHz
512 MB de memorie RAM
Placa video cu 128 MB de memorie proprie, compatibila cu DirectX 8.1
750 MB de spatiu liber pe hard-disk
Poze Domination
Poza 1 pentru Domination Poza 2 pentru Domination Poza 3 pentru Domination Poza 4 pentru Domination Poza 5 pentru Domination
Forum Domination » Adauga un subiect
Deocamdata nu exista nici un mesaj pentru acest joc.
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 5056
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City