magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Shooting (FPS) bulltet categorie de jocuri Deus Ex: The Invisible War

Deus Ex: The Invisible War

Deus Ex: The Invisible War
Lansare: 5 martie 2004; Eidos Interactive
Platforma Pret
PC PC
39.89 RON
Pret final, TVA inclus

Vezi si versiunea:

Descriere Deus Ex: The Invisible War
Deus Ex 2 se petrece cu aproximativ 20 de ani dupa evenimentele din Deus Ex. Geopolitica mijlocului de secol 21 de tip "castigatorul-ia-totul" a facut loc unei lupte avand preocupari mai esentiale: hrana, apa, restabilirea ordinii civile, refacerea dupa dezastrul biologic si nano-tech. Cateva religii si organizatii politice vad in acest haos o oportunitate de a modela lumea asa cum o doresc. Jucatorul trebuie sa dezvaluie secretele fiecarei organizatii si identitatile adevaratilor jucatori din aceasta lupta pentru suprematia mondiala. in final, jucatorul descopera ca el sau ea poate reprezenta cheia tuturor planurilor organizatiilor.
in plus fata de o intreaga gama de noi prieteni si inamici, jucatorii se pot astepta la intalniri neasteptate cu o varietate de personaje din jocul original Deus Ex. ªi, odata in plus, jucatorii viziteaza o varietate de locatii din lumea reala, facute si mai exotice de trecerea timpului.
in Deus Ex 2 jucatorii creaza un alter-ego captivant prin selectarea unor imbunatatiri futuristice nano-tech, arme puternice si sute de obiecte utile. Alegerile personajelor, folosirea armelor si a obiectelor, in combinatie cu o lume bogata si interactiva, ofera jucatorilor libertatea de a rezolva problemele jocului asa cum doresc. Gamerii pot lupta, se pot furisa, pot discuta sau pot distruge pentru a-si croi drumul peste problema intalnita si fiecare situatie poate fi rezolvata intr-o varietate de moduri. De asemenea, Deus Ex 2 prezinta un sistem fizic mult mai puternic, un AI credibil, o modelare a personajelor si animatie imbunatatita considerabil, un sistem de propagare a sunetului zguduitor si o grafica si o iluminare la nivel de arta. Sistemele jocului contribuie material la joc, minut-dupa-minut, misiune-dupa-misiune si de la inceput pana la sfarsit.
Poze Deus Ex: The Invisible War
Poza 1 pentru Deus Ex: The Invisible War Poza 2 pentru Deus Ex: The Invisible War Poza 3 pentru Deus Ex: The Invisible War Poza 4 pentru Deus Ex: The Invisible War Poza 5 pentru Deus Ex: The Invisible War
Filme Deus Ex: The Invisible War
Forum Deus Ex: The Invisible War » Adauga un subiect
cine ma ajuta ;la joc hir;t;_raul uite
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 7332
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City