magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Deus Ex: Human Revolution : Limited Edition

<< Inapoi la jocul Deus Ex: Human Revolution : Limited Edition
Deus Ex: Human Revolution

In Deux Ex, joci rolul lui Adam Jensen, un fost specialist SWAT ce a fost ales sa supravegheze necesitatile de aparare ale unei firme americane ce se ocupa cu experimente biotehnologice. Sarcina ta este sa protejezi secretele companiei, dar cand o echipa de operativi reuseste sa intre si sa omoare chiar oamenii de stiinta pe care tu ai fost angajat sa ii protejezi, tot ce credeai ca stii despre munca ta se schimba.

Grav ranit in timpul atacului, nu ai alta sansa decat sa devii augmentat mecanic si nu trece mult pana cand te gasesti urmarind piste peste tot in lume pentru a afla adevarul, nestiind in cine sa ai incredere. Intr-un timp cand progresele tehnologice transforma atletii, soldatii si spionii in fiinte super imbunatatite, cineva incearca din greu sa asigure ca evolutia umanitatii urmeaza o anumita cale. Trebuie sa descoperi unde duce aceasta cale, pentru ca intr-un final, deciziile pe pe care le iei si alegerile pe care le faci vor fi singurele lucruri care o pot schimba.

Deus Ex: Human Revolution

Un viitor nu foarte indepartat divizat: descopera o perioada de mari inovatii tehnologice, dar si un timp al haosului si conspiratiilor. Augmentarea mecanica a corpului uman a impartit societatea in cei care isi permit aceste imbunatatiri artificiale si cei care nu. Forte ascunse conspira din umbra pentru a controla destinul umanitatii: o revolutie umana se apropie.

O imbinare perfecta intre actiune si role-play: gameplay-ul combina in mod unic luptele corp la corp in spatii inchise cu schimbul de focuri intens, oferind o vasta multime de augmentari ale personajului si imbunatatiri pentu multele arme disponibile. Deblocati noi abilitati si sporiti tactica abordarii silentioase, aptitudinile sociale, de hacking sau de lupta: jocul recompenseaza toate abordarile si stilurile de joc.

Alegeri si consecinte: fa-ti loc cu arma printre inamici, furiseaza-te in spatele lor fara ca ei sa stie ca sunt urmariti, sparge sisteme pentru a extrage informatii importante sau foloseste aptitudinile sociale pentru a obtine informatii de la personaje cheie - intotdeauna exista alegeri, mai multe abordari, multiple cai si instrumente ce sunt puse la dispozitia ta. Stabileste-ti stilul de joc si fa fata consecintelor actiunilor tale: tu decizi cum se desfasoara povestea.

jocuri spacer
 Ultimele stiri