magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Diverse bulltet categorie de jocuri Desert Law

Desert Law

Desert Law
Platforma Pret
PC PC
49.66 RON
Pret final, TVA inclus
Descriere Desert Law
Desert Law este un joc de strategie in timp real (RTS) care introduce jucatorii intr-o lumea nu prea primitoare. Gamerii vor ajunge sa joace intr-un decor post-apocaliptic, in care noua moneda de schimb a devenit combustibilul, iar gruparile si gastile violente de raufacatori patruleaza nestingherite si neverificate de nimeni prin acele taramuri pustiite.

Desert Law are o poveste interactiva. Toata actiunea jocului, toate evenimentele se petrec intr-o lume post-apocaliptica, undeva in Arizona. Cei care vor sa se acomodeze mai usor cu ideea pot sa isi reaminteasca filme precum Mad Max. Din punct de vedere al gameplay-ului, Desert Law este totusi un joc de strategie. La inceputul fiecarei misiuni jucatorul va primi un anume numar de unitati – autovehicule fabricate “acasa”, neconventionale, echipate cu arme de foc. Cu ajutorul acestor vehicule jucatorii vor trebui sa indeplineasca diverse sarcini. De asemenea pe parcursul jocului si al indeplinirii obiectivelor jucatorii vor putea sa observe dialogul dintre personajele principale ale jocului.

Diferenta cea mai mare fata de stilul de gameplay al altor jocuri de strategie este lipsa totala a resurselor intalnite in alte jocuri. Aici resursele sunt vehiculele, iar unitatea primara de lupta este soferul. De multe ori in cadrul misiunilor veti intalni foarte multe vehicule, insa putini soferi. De asemenea nu exista baze, netrebuind ca jucatorii sa le construiasca. Ei vor primi doar vehiculele cu ajutorul carora vor trebui sa se descurce si sa rezolve misiunile.

Vehiculele din joc sunt foarte interesante, configurate si realizate de mecanici locali, echipate cu arme, lansatoare de rachete, mitraliere, mine si altele. Din pacate, nu exista aruncatoare de flacari. Acesti monstri pe roti difera intre ei prin parametri precum vizibilitatea la drum, viteza maxima, raza de foc si puterea. Dupa cum va puteti astepta, acesti parametri sunt echilibrati in asa fel incat sa nu se faca uz doar de o anume arma sau de un anume vehicul. Astfel vehiculele care au o raza mare a focului, dupa cum puteti banui, nu vor avea o viteza prea mare si nici nu vor rezista prea mult atacurilor.

In ceea ce priveste armele, sunt disponibile mai multe categorii: pistoale-mitraliera, mitraliere, lansatoare de rachete, mine si altele. Fiecare dintre acestea au avantajele si dezavantajele lor, fiind potrivite fiecare intr-o anume situatie. Astfel jocul provoaca la o organizare si la o gandire tactica. Toate acestea fac ca Desert Law sa merite incercat.
Poze Desert Law
Poza 1 pentru Desert Law Poza 2 pentru Desert Law Poza 3 pentru Desert Law
Forum Desert Law » Adauga un subiect
Cate stagii sunt la acest joc???:S Acest joc este foarte misto dar cate odata nu dispar sagetile.
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 3319
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City