magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Dead Island

<< Inapoi la jocul Dead Island

Dead Island

Esti introdus in lumea Dead Island in pragul unei epidemii misterioase care brusc, si fara niciun avertisment, izbucneste pe insula fictiva Banoi. Ca oaspete al Palms Royal Resort, sejurul trebuia sa fie o vacanta de vis, un refugiu de lux pe plajele frumoase ale unui paradis tropical. Dar, confruntat cu realitatea unei apocalipse zombie, nu există decat un singur lucru de facut: sa supravietuiesti. Acesta este Dead Island... un paradis pentru care mori.

Dead Island

Daca ai visat vreodata la paradis, stim un loc unde poti sa traiesti acele vise: Insula Banoi, localizata in largul coastei Papua Noua Guinee, la sud de Ecuator si la nord de Australia. Pana nu demult, o mare parte a insulei era salbatica si primitiva, cu multe locuri neatinse de lumea moderna.

Frumusetile tropicale luxuriante ale Banoi ofera multe minuni naturale: de la verzi paduri tropicale la zonele muntoase si plaje virgine cu nisip alb. Faceti un tur de scufundari si experientati minunea recifurilor de corali plini viata. Luati la pas zonele muntoase sau explorati reteaua extinsa de pesteri misterioase ale Banoi, perla Arhipelagului Oceania. Cu toate acestea, chiar daca capitala, Moresby, a fost fondata de colonisti australieni in 1895, multe locuri, adanc in interiorul insulei, au ramas inca neexplorate si nu au fost niciodata vazute sau vizitate de oameni.

  • In ton cu atmosfera de disperare si de supravietuire prin orice mijloace, Dead Island concentreaza actiunea gameplay-ul first-person pe intalniri in spatii stramte si lupta corp la corp.
  • Modul de joc multiplayer cooperativ, pentru pana la 4 jucatori, incearca sa ofere cea mai imersiva experienta multiplayer. Jucatorii pot intra si iesi oricand din jocul fiecaruia, fara a pierde progresul, precum si posibilitatea de a continua de unul singur sau cu alti jucatori.
  • Sute de arme pot fi adunate si folosite in joc, de la simple bate de lemn si topoare de pompieri pana la arme de foc grele. Acestea, in combinatie cu sistemul de personalizare al armelor, va permite jucatorului sa isi produca arma suprema pentru a isi asigura supravietuirea.
  • Posibilitatea de a imbunatati si dezvolta personajul folosind elemente gen RPG, incluzand un sistem de experienta si seturi deblocabile de abilitati pun puterea in mana jucatorului si dau posibilitatea modelarii unui protagosnist unic.
  • Sistemul de leziuni ofera un nivel de detaliu vizual nemaivazut pentru urmarile fiecarui atac asupra inamicilor, impingand limitele vizualizate pentru violenta.
  • Cu un mediu deschis, insula Banoi este plina de lucruri de facut si obiective, oferind o cale mereu noua pentru a avansa cu personajul si in poveste, iar acest lucru confera Dead Island o mare valoare de rejucare.
jocuri spacer
 Ultimele stiri