magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Aventura bulltet categorie de jocuri CSI : Crime Scene Investigation

CSI : Crime Scene Investigation

CSI : Crime Scene Investigation
Lansare: 16 mai 2003; Ubisoft
Platforma Pret
PC PC
33.11 RON
Pret final, TVA inclus
Descriere CSI : Crime Scene Investigation
CSI prinde viata pe PC-ul tau cu tot farmecul de cyber-Sherlock Holmes pe care fanii il cunosc si il iubesc. Valoarea mare de productie a jocului si apropierea sa fidela de tema, stilul si sunetul show-ului dovedeste ca nu este doar o incercare grosolana de a profita material de nebunia CSI.
Dupa cum era de asteptat, CSI este un joc de aventura si mister care respecta formatul show-ului. Aduni probele, te indrepti cu ele catre laborator, vizitezi morga si asa mai departe. Tu cercetezi ecranele jocului, cautand dovezi sau zone care pot contine indicii ascunse. Poti utiliza Luminal-ul pentru a descoperi urmele sterse, poti cauta amprente si poti obtine mostre de gaz - toate acestea sunt instrumente si metode familiare utilizate in show. Fanii CSI vor intui probabil unde si cand sa foloseasca fiecare obiect, in timp ce fanii jocurilor de aventura vor fi incantati sa aiba la dispozitie aceste noi jucarii high tech.
CSI ofera cinci scenarii de calitate, fiecare dintre acestea dand impresia ca face parte din show. Desi nu vei juca rolul nici unuia dintre personajele celebre ale show-ului, vei avea ocazia de a lucra cu fiecare dintre acestea pe masura ce avansezi in lantul investigatiilor din CSI. Personajele show-ului ti se alatura pentru a-ti furniza indicii si pentru a te ajuta sa stabilesti motivul, mijloacele si oportunitatile necesare pentru a afla care este criminalul si pentru a-l prinde.
Fanii show-ului vor scuza durata scurta a jocului si grafica nu foarte adecvata datorita scenariilor de calitate, a utilizarii unor actori reali si a respectului aratat originalului. Fanii jocurilor de aventura il vor aprecia si ei, chiar daca il vor considera un pic prea usor (se concentreaza mai mult pe fanii obisnuiti decat pe gamerii inraiti). CSI aduce suficient realism al crimei pentru a interesa pe toata lumea.
Poze CSI : Crime Scene Investigation
Poza 1 pentru CSI : Crime Scene Investigation Poza 2 pentru CSI : Crime Scene Investigation Poza 3 pentru CSI : Crime Scene Investigation Poza 4 pentru CSI : Crime Scene Investigation Poza 5 pentru CSI : Crime Scene Investigation
Filme CSI : Crime Scene Investigation
Forum CSI : Crime Scene Investigation » Adauga un subiect
Deocamdata nu exista nici un mesaj pentru acest joc.
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 93098
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City