magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri XBOX 360 bulltet categorie de jocuri Actiune bulltet categorie de jocuri Crash of the Titans

Crash of the Titans

Crash of the Titans
Lansare: 12 octombrie 2007 (PS2/XBOX360/Wii) | 19 octombrie (DS) | 23 noiembrie (PSP); Radical Entertainment - Vivendi Games
Platforma Pret
XBOX 360 XBOX 360
158.30 RON
Pret final, TVA inclus
PS2 PS2
77.27 RON
Pret final, TVA inclus
PSP PSP
49.90 RON
Pret final, TVA inclus
Wii Wii
132.43 RON
Pret final, TVA inclus
NDS NDS
126.93 RON
Pret final, TVA inclus
Descriere Crash of the Titans
Crash of the Titans

Dupa ce in 2004 au facut echipa in “Crash Twinsanity”, Crash Bandicoot si inamicul sau Dr. Neo Cortex se gasesc din nou unul la gatul celuilalt la inceputul lui “Crash of the Titans”.
Jocul debuteaza cu Crash si prietenii lui relaxandu-se acasa incercand sa recicleze unt, cand doctorul nebun da navala pentru a-i rapi pe Coco si Aku-Aku, insa n-am prea inteles ce legatura are aceasta fapta cu a ajunge stapanul intregii lumi, insa dialogul va starni, cu siguranta, hotote de ras.

De aici va trebui sa sari si sa navighezi nivelele jocului luptandu-te cu o multime de dusmani in timp ce nu uiti sa cauti si sa culegi toate sferele mojo disponibile, pentru a le putea folosi, mai apoi, la achizitionarea unor miscari noi si a imbunatatirilor celor pe care deja le stapanesti. Platformele pe care trebuie sa sari sunt destul de complicate, in sensul ca se clatina tot timpul, facand din drumul personajului tau – unul ceva mai complex.

Cea mai interesanta caracteristica a jocului e ca Crash poate calari monstrii pe care ii intalneste in aventura sa. Cand te intalnesti cu unul din ei si incepi sa-i cari lovituri, vor aparea cateva stele deasupra sa si, pe masura ce loviturile curg, ele se vor umple, moment in care Crash ii va sari pe umeri si-l va putea folosi ca pe un tanc din carne. Monstrii pe care ii intalnesti sunt destul de variati si pe unii din ei Crash nu-i poate invinge de unul singur, fiind nevoit sa calareasca un alt dusman in lupta pentru a iesi victorios. Cei pe care ajungi sa ii controlezi se vor dovedi adevarate arme impotriva adversarilor, fiecare dispunand de un set de atacuri specifice si avand puncte tari si puncte slabe in lupta, pentru a nu usura prea mult munca celui ce-i calareste.

Jocul iti va face cunostinta cu monstri noi la intervale regulate, pentru a fi sigur ca nu te plictisesti de acelasi fete mereu. Deasemenea, pe masura ce descoperi aventura lui Crash, numarul dusmanilor pe care ii va avea de infruntat va creste, si, dupa ce-i invingi pe toti, jocul te va invita sa repeti aventura pentru a descoperi zonele secrete, cateva lucruri deblocate si poate o experienta de joc cooperativ cu un prieten.

Cei de la Radical iti pun la dispozitie “Crash of the Titans”, o experienta captivanta, plina de actiune, foarte amuzanta si usor de jucat, pe langa care nu poti trece daca esti un fan al jocurilor de acest gen..
Poze Crash of the Titans
Poza 1 pentru Crash of the Titans Poza 2 pentru Crash of the Titans Poza 3 pentru Crash of the Titans Poza 4 pentru Crash of the Titans Poza 5 pentru Crash of the Titans
Filme Crash of the Titans
Vezi toate cele 2 filme
Forum Crash of the Titans » Adauga un subiect
Salut ! eu am acest joc pe psp si este un joc charaghios , imi place foarte mult ! :D
Nici un raspuns. [raspunde]
eu il am pe ps2
Nici un raspuns. [raspunde]
este un joc foarte smecher
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 7136
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City