magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Command & Conquer: Tiberian Sun

<< Inapoi la jocul Command & Conquer: Tiberian Sun

In Command & Conquer: Red Alert ai schimbat cursul istoriei. In Command & Conquer ai pus bazele Noii Ordini Mondiale. Acum lupta pentru Viitor a inceput !  POARTA O LUPTA TRIDIMENSIONALA ! Furtuni ionice, terenuri distructibile, paduri incendiate, inselatoare campuri de gheata si multe alte surprize ! Profita de toate ocaziile si pune-ti in aplicare cele mai indraznete tactici si strategii de batalie in zonele temperate infestate cu Tiberium, in tundrele arctice si in orasele devastate. 

ALEGE UNA DIN FORTELE CELE MAI REMARCABILE SI MAI INCRANCENATE DE URA ! Preia conducerea GDI (Global Defence Initiative) sau condu fortele de guerilla ale Fratiei NOD.  UNITATILE SUNT MAI INTELIGENTE, MAI RAPIDE SI MAI PUTERNICE ! Pe masura ce te avanti in lupta folosind deopotriva sabotajul si arme foarte puternice, unitatile devin "unitati veteran" castigand noi abilitati, atingand nivele superioare si fiind dotate cu armuri si arme mai puternice odata cu castigarea experientei de lupta. 

LUMINA COLORATA DINAMIC Creaza o atmosfera a campului de lupta mai reala ca niciodata. Misiunile secrete desfasurate in timpul noptii, noile moduri de aparare, proiectoarele si sirenele intensifica emotiile si trairile din timpul jocului.  UN CAMP DE LUPTA DINAMIC SI REAL Schijele care zboara, undele de soc, daramaturile care se prabusesc sunt doar cateva din incitantele tehnologii noi care sporesc experientele traite in timpul acestui joc.    In Command & Conquer: Red Alert ai schimbat cursul istoriei. In Command & Conquer ai pus bazele Noii Ordini Mondiale. Acum lupta pentru Viitor a inceput ! 

POARTA O LUPTA TRIDIMENSIONALA ! Furtuni ionice, terenuri distructibile, paduri incendiate, inselatoare campuri de gheata si multe alte surprize ! Profita de toate ocaziile si pune-ti in aplicare cele mai indraznete tactici si strategii de batalie in zonele temperate infestate cu Tiberium, in tundrele arctice si in orasele devastate.  ALEGE UNA DIN FORTELE CELE MAI REMARCABILE SI MAI INCRANCENATE DE URA ! Preia conducerea GDI (Global Defence Initiative) sau condu fortele de guerilla ale Fratiei NOD. 

UNITATILE SUNT MAI INTELIGENTE, MAI RAPIDE SI MAI PUTERNICE ! Pe masura ce te avanti in lupta folosind deopotriva sabotajul si arme foarte puternice, unitatile devin "unitati veteran" castigand noi abilitati, atingand nivele superioare si fiind dotate cu armuri si arme mai puternice odata cu castigarea experientei de lupta.  LUMINA COLORATA DINAMIC Creaza o atmosfera a campului de lupta mai reala ca niciodata. Misiunile secrete desfasurate in timpul noptii, noile moduri de aparare, proiectoarele si sirenele intensifica emotiile si trairile din timpul jocului.  UN CAMP DE LUPTA DINAMIC SI REAL Schijele care zboara, undele de soc, daramaturile care se prabusesc sunt doar cateva din incitantele tehnologii noi care sporesc experientele traite in timpul acestui joc.

jocuri spacer
 Ultimele stiri