magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Colectii bulltet categorie de jocuri Command & Conquer: The First Decade

Command & Conquer: The First Decade

Command & Conquer: The First Decade
Lansare: 17 februarie 2006; Westwood Studios / EA Games - Electronic Arts
Platforma Pret
PC PC
63.90 RON
Pret final, TVA inclus

Command & Conquer: The First Decade contine:

1. Command & Conquer
2. Command & Conquer - The Covert Operations (Expansion Pack)
3. Command & Conquer: Red Alert
4. Command & Conquer: Red Alert - The Aftermath (Expansion Pack)
5. Command & Conquer: Red Alert - Counterstrike (Expansion Pack)
6. Command & Conquer: Tiberian Sun
7. Command & Conquer: Tiberian Sun - Firestorm (Expansion Pack)
8. Command & Conquer: Red Alert 2
9. Command & Conquer: Red Alert 2 - Yuri's Revenge (Expansion Pack)
10. Command & Conquer Renegade
11. Command & Conquer Generals
12. Command & Conquer Generals - Zero Hour (Expansion Pack)
13. Clipuri video comemorative exclusive, inclusiv "Istoria Command & Conquer" cu Louis Castle, cofondatorul Westwood Studios, creatorul seriei Command & Conquer.

Vezi si versiunea:

Descriere Command & Conquer: The First Decade
Command & Conquer The First Decade combina urmatoarele titluri:
Command & Conquer (Aug. 1995)
Command & Conquer The Covert Operations (Apr. 1996)
Command & Conquer Red Alert (Oct. 1996)
Command & Conquer Red Alert The Aftermath (Sept. 1997)
Command & Conquer Red Alert Counterstrike (Mar. 1997)
Command & Conquer Tiberian Sun (Aug. 1999)
Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm (Feb. 2000)
Command & Conquer Red Alert 2 (Oct. 2000)
Command & Conquer Red Alert Yuri’s Revenge (Oct. 2001)
Command & Conquer Renegade (Feb. 2002)
Command & Conquer Generals (Feb. 2003)
Command & Conquer Generals Zero Hour (Sept. 2003)

Command & Conquer The First Decade

Majoritatea jocurilor Command & Conquer sunt destul de recente incat chiar si primele editii functioneaza bine pe sisteme de operare moderne, fara sa faca prea multe probleme. Intr-un fel asta a facut din Command & Conquer si C&C Red Alert sa fie cele mai interesante jocuri din toata colectia. Acestea doua au fost lansate in 1995 si respectiv 1996, si au fost apoi updatate pentru a putea rula sub Windows XP. Standardele de astazi fac insa ca acum videoclipul care a facut atat de celebra aceasta serie sa para depasit, tinand cont de faptul ca a fost realizat cu tehnologia de varf care exista acum aproape 12 ani. Pentru majoritatea celor care il revad, provoaca o stare de nostalgie.

Procesul de instalare a jocurilor este destul de lung tinand cont de 12 jocuri care sunt continute in pachet, insa cu siguranta merita, intrucat sunt bine realizate.

Gameplay-ul a ramas la fel cum vi-l amintiti, cei care ati incercat aceste jocuri la momentul aparitiei lor. Command & Conquer pune fortele GDI impotriva fortelor Brotherhood of Nod. Fiecare dintre parti are diverse tipuri de forte la dispozitie, forte care in principiu functioneaza dupa aceleasi reguli. Acest joc este unul de strategie in timp real la nivelul sau de baza. Chiar daca veti gasi elemente din jocurile vechi care va vor irita, elementele clasice ale jocurilor, care au facut de fapt vanzarea lor, raman in continuare la fel de atractive.

Command & Conquer Red Alert preia conceptele originale si le foloseste pentru a realiza ceva cu totul nou. Povestea este in totalitate diferita, avand o cu totul alta abordare. In timpul celui de-al doilea razboi mondial, Einstein descopera o modalitate de a calatori in timp, si astfel foloseste acest lucru pentru a se intoarce in timp si a-l omori pe Hitler inainte de ascensiunea sa la putere. Acest episod rescrie toata istoria de la 1940, ramanand o putere, si anume Rusia sub conducerea lui Stalin, care cauta sa acapareze totul.

Command & Conquer Tiberian Sun este continuarea adevarata a povestii jocului original, reluand conflictul intre fortele GDI si cele ale Nod. Tiberian Sun ramane destul de apropiat de versiunea initiala, reintrand pe firul povestii incepute in prima faza, intrucat acest RTS incepuse sa divagheze de la tema sa initiala. Bugetul a fost putin marit la acest joc, intrucat au fost elemente noi introduse, a fost schimbat motorul jocului, si multe altele.

Dupa acest joc, lucrurile au luat o turnura neasteptata. Seria Command & Conquer s-a abatut cu totul de la taramul jocurilor de strategie cu productia Command & Conquer Renegade, care abordeaza povestea jocului din perspectiva unui shooter. Astfel acest joc lansat in 2002 se prezinta destul de bine, oferind o noua si neasteptata perspectiva asupra universului Command & Conquer.

Urmeaza in mod firesc si o continuare pentru Red Alert, astfel apare si Red Alert 2, care va avea ca pachet de expansiune versiunea Yuri’s Revenge.

Dupa acestea doua, jocurile devin mai apropiate de cele cu care ne-am obisnuit si noi, intrand in zona moderna cu ultimele editii ale seriei Command & Conquer si anume Generals si pachetul de expansiune Zero Hour. Aceste doua jocuri au renuntat la conflictul clasic dintre fortele GDI si NOD, pentru a aborda alta intriga. Ele pun fata in fata Statele Unite, China si o grupare terorista fictiva intitulata GLA. In ciuda faptului ca este lansat in 2003, inca se comporta foarte bine, desi elementele de grafica pot sa lase de dorit pentru cei mai pretentiosi.

Acest pachet este unul extraordinar, prezinta un gameplay de lunga durata si care va va tine captivat cu siguranta mult timp. Veti descoperi in cadrul acestui pachet unele din cele mai reusite jocuri de strategie in timp real facute vreodata. Merita cu siguranta incercat.
Poze Command & Conquer: The First Decade
Poza 1 pentru Command & Conquer: The First Decade Poza 2 pentru Command & Conquer: The First Decade Poza 3 pentru Command & Conquer: The First Decade Poza 4 pentru Command & Conquer: The First Decade Poza 5 pentru Command & Conquer: The First Decade
Vezi toate cele 24 poze
Filme Command & Conquer: The First Decade
Forum Command & Conquer: The First Decade » Adauga un subiect
ACEST JOC MERGE SI PE WINDOWS VISTA? MULTUMES
da merge si pe vista....
merge si p xp da depinde de antivirus
da merge pe windows 7?
Cand pot sa-l cumpar?
dc sa-l cumperi???
off da nici nu cititi: e un pack cu primele jocuri din seria Command&Conquer din anii 1995-2003.Are si Red Alert 2 da nu are tiberium wars sau mai stiu eu ce minune aparute dupa 2003....sunt cum ar veni pentru cei care nush ces expansiunile, 12 jocuri pe un DVD...
Nici un raspuns. [raspunde]
zici cai red alert 2
Nici un raspuns. [raspunde]
Ce cerinte are ???????????????????? ???????????????????????
Nici un raspuns. [raspunde]
daca are joku' tiberium sun grafica lui normala ii slaba dar in jok ii mai buna sau tot asa??
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 20797
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City