magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Command & Conquer Generals : Deluxe Edition

<< Inapoi la jocul Command & Conquer Generals : Deluxe Edition

C&C Generals

Armatele care se vor ciocni in Command and Conquer: Generals sunt super-puterile Statelor Unite si Chinei, si masiva organizatie secreta Armata de Eliberare Globala (Global Liberation Army), care doreste sa arunce lumea in anarhie si teroare. Fiecare dintre aceste trei parti reprezinta un punct de veder geo-politic distinct, si va lupta pentru a castiga razboiul cu arme si tactici diferite.

Pentru a face experienta unui razboi modern cat mai captivanta, EA Pacific (Westwood) utilizeaza un motor propriu 3D nou-nout, cu numele de cod "Sage," care furnizeaza detalii si o interactivitate fara precedent. Datorita lui Sage, campurile de lupta din Generals vor include peisaje urbane in intregime modelate, deserturi intinse, vaste paduri si tinuturi pustii si inghetate. Uimitoarele efecte speciale vor permite jucatorilor sa loveasca masini cu tancurile grele, sa arunce in aer ferestrele zgarie-norilor sau sa umple cerurile de fum de la avioanele de lupta.

Generals va include o campanie completa pentru un singur jucator, impreuna cu un bogat continut pentru multi-player, care poate fi jucat printr-o Retea Locala (LAN) sau prin Internet.

C&C Generals Zero Hour

Acum e momentul! Loveste in inima fortelor adverse cu arsenale noi-noute, din generatia urmatoare.

COMMAND & CONQUER GENERALS ZERO HOUR te aduce mai aproape de inamic decat ai fost vreodata. infrunta fortele ostile in puncte fierbinti din jurul globului, masurandu-ti strategiile si arsenalele cu cele ale noilor genii ale razboiului modern.
Dezlantuie generatia urmatoare de 30 de noi unitati si 20 de noi imbunatatiri, incluzand tancul ECM al chinezilor, BattleBus-ul de la GLA si elicopterul de asalt Spectre al Statelor Unite.

Imbarca-te in 15 noi misiuni si fii pe prima pagina a ziarelor de maine. Elimina o celula subterana in Cairo, fura toxine letale dintr-un laborator american si altele. Masoara-ti strategiile si arsenalele cu 9 comandanti inamici, cu personalitati si tactici imprevizibile.

jocuri spacer
 Ultimele stiri