magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Simulatoare bulltet categorie de jocuri Combat Flight Simulator 3 : Battle for Europe

Combat Flight Simulator 3 : Battle for Europe

Combat Flight Simulator 3 : Battle for Europe
Lansare: 15 noiembrie 2002; Microsoft Game Studios
Platforma Pret
PC PC
33.11 RON
Pret final, TVA inclus
Descriere Combat Flight Simulator 3 : Battle for Europe
Focul anti-aerian te acopera. Ramasitele exploziei sunt aruncate catre elicea ta, si te intrebi de ce nu te-ai inrolat in Marina. Nu este o plimbare glorioasa, un zbor liber. Este un asalt de teren: adevarata lupta murdara, care poate duce la pierderea sau castigarea unei batalii si in care iti poti pierde viata in urma unei explozii masive. Bombele spulbera spatiile aeriene inamice, trenurile, coloanele de tancuri si multe altele, iar tu survolezi spatiul aerian al tarilor europene in cele mai mari avioane din cel de-al doilea Razboi Mondial, manevrand armamentul cu palmele transpirate pe joystick, traind pe viu istoria incacata de adrenalina.

Ca pilot al US Army Air Force, Royal Air Force sau Luftwaffe in Microsoft Combat Flight Simulator 3 vei zbura facand parte din structura razboiului aerian tactic purtat in nord-vestul Europei, incepand de la mijlocul anului 1943, dar exista o diferenta semnificativa. Abilitatile si perseverenta pe care tu si escadronul tau (sau Staffel) le aduceti in fiecare batalie pot modifica situatia tactica si durata fiecarei campanii. Aceste campanii cu final deschis, flexibile, inseamna ca poti influenta evenimente, poti schimba istoria si poti extinde limita de timp pentru a adauga noi tehnologii arsenalului tau. Felul in care manevrezi aceste avantaje tactice si tehnologice va determina rezultatul final.

Noile caracteristici includ: jocul de campanie imbunatatit te va trimite in misiuni tactice in campanii in care succesul sau esecul pot modifica linia frontului, pot influenta calitatea echipamentului disponibil si pot schimba chiar finalul razboiului. Noua colectie de 18 aparate de zbor, care prezinta bombardiere cu echipaj, detalii extraordinare 3D ale cockpit-ului, performante exacte si modelare a loviturilor, operatiuni ale bombardierelor medii, aparate de zbor sofisticate din cel de-al doilea Razboi Mondial (inclusiv primele jet fighters).

Motorul grafic prezinta tinte terestre super-detaliate si un decor imbunatatit cu modelari si texturi 3D imbogatite, misiuni cooperative pentru mai multi jucatori si free-for-all dogfights prin Internet si LAN (retea locala). O lume care reactioneaza: zonele campaniilor din lume vor declansa diferite evenimente, vor produce aparate de zbor si vor genera foc anti-aerian, ca reactie la prezenta ta.

Elemente role- playing: pilotii au calitati cum ar fi Bombing Skill (bun bombardier), Vision (vedere buna) si Health (sanatate). Strategie: tu iei deciziile care influenteaza felul in care se lupta in acest razboi, locurile in care vei ataca inamicul si imbunatatirile aparatelor de zbor care sunt cruciale pentru eforutrile de razboi.
Poze Combat Flight Simulator 3 : Battle for Europe
Poza 1 pentru Combat Flight Simulator 3 : Battle for Europe Poza 2 pentru Combat Flight Simulator 3 : Battle for Europe Poza 3 pentru Combat Flight Simulator 3 : Battle for Europe Poza 4 pentru Combat Flight Simulator 3 : Battle for Europe Poza 5 pentru Combat Flight Simulator 3 : Battle for Europe
Filme Combat Flight Simulator 3 : Battle for Europe
Vezi toate cele 2 filme
Forum Combat Flight Simulator 3 : Battle for Europe » Adauga un subiect
cum sa parasesc avionu si sa cobor cu parasuta ?
Nici un raspuns. [raspunde]
este un joc prost cei care au facut jocul nici nu mer ge pa vam sarutat
Nici un raspuns. [raspunde]
interesant si totodata distractiv
sigur ca da mdea
cum se misc mitralierele la bombardiere
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 10968
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City