magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Combat Flight Simulator 2 : WW2 Pacific Theatre

<< Inapoi la jocul Combat Flight Simulator 2 : WW2 Pacific Theatre

Combat Flight Simulator 2 este un vis devenit realitate pentru fanii simulatoarelor de zbor. Grafica excelenta, efectele sonore extraordinare si setarile adaptabile, fac ca atmosfera jocului ce se desfasoara in Pacificul de Sud in timpul celui de-al doilea razboi mondial sa fie extrem de captivanta.

Dupa ce ai ales carei forte sa i te alaturi - americanilor sau japonezilor - poti alege una dintre cele 7 nave ultra realiste. Fanii experimentati ai simulatoarelor de zbor vor fi innebuniti dupa modelele de avioane reproduse intrutotul, pana la ultimul nit. Novicii vor aprecia experienta de zbor si tutorialele de aterizare.

Sunt peste 100 de misiuni de indeplinit, unele dintre ele avand la baza misiuni istorice din timpul razboiului. Acest nivel neobisnuit de realism si atentie acordata detaliilor este o consecinta a pasiunii pentru zbor a celor care au creat jocul: multi dintre membrii echipei producatoare a jocului Combat Flight Simulator 2 sunt piloti. Cercetarile pe care le-au efectuat in vederea realizarii jocului au inclus si interviuri cu asi ai zborului americani si japonezi, care chiar au participat la razboiul din Pacific. Misiunile sunt lungi si complexe si sunt la fel de bine realizate ca si avioanele. Jucatorii traiesc istoria, dar nu vor putea schimba deznodamantul luptei.

Avand in vedere ca actiunea se desfasoara in Pacificul de Sud nu te astepta la o varietate prea larga de decoruri. insa nici nu vei duce lipsa: apa, insulele mici, avioanele, portavioanele si navele de lupta sunt extrem de detaliat redate. Daca vrei ca jocul sa aiba o grafica foarte buna trebuie sa ai un sistem rapid cu o placa video performanta, Pe sistemele mai slabe grafica jocului Combat Flight Simulator 2 scade proportional cu performantele sistemului. De la uimitoare la cat se poate de obisnuita.

Povestea dintre misiuni este redata in stilul revistelor comice din anii 40. Actiunea se deruleaza treptat, dand impresia ca personajul tau impreuna cu camarazii sai de zbor pot muri in orice clipa. Faptul ca in acest joc poti face parte din fortele aeriene japoneze, iti ofera posibilitatea de a privi razboiul si din perspectiva japonezilor.

Desi in joc sunt incluse aeronave renumite, precum U.S. Corsair Wildcat, P38F Lightning si Japaneese Zero, faptul ca sunt in total doar 7 nave, ne fac sa ne dorim mai multe. Am fost impresionati de multudinea manevrelor de pilotare a fiecarui avion.
Daca ai un computer performant, Combat Flight Simulator 2 este un joc excelent si, cu siguranta, este pe placul istoricilor si  fanilor de simulatoare, deopotriva.

 Avantaje:

-Usor de inteles, dar setarile sale pot fi modificate pentru a fi mai dificil si mai realist;
-La valoarea maxima a setarilor grafice jocul este, pur si simplu excelent;
-O multime de misiuni si tutoriale extraordinare;
-Campaniile japoneze ofera un plus de complexitate si realism istoric.

jocuri spacer
 Ultimele stiri