magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Strategie bulltet categorie de jocuri Call to Power 2

Call to Power 2

Call to Power 2
Platforma Pret
PC PC
n/a
 
Produs temporar indisponibil.
Descriere Call to Power 2
Pentru acei gameri care au jucat oricare dintre jocurile Civilization, Call to Power II va reprezenta un teritoriu familiar. Continuand jocul predecesorilor sai Civilization, Call to Power II este o strategie diplomatica pe ture, adica tu faci miscarea ta inainte ca altor jucatori, sau computerului (AI) sa le vina randul. Acest lucru face jocul putin mai lent, dar necesita o foarte buna cunoastere a strategiei tale.
Pentru a incepe jocul vei selecta un imperiu pe care vrei sa il conduci. Fiecare imperiu disponibil are un lider faimos, de exemplu, Anglia il are pe Winston Churchill, iar Roma pe Iulius Caesar. Apoi dispui de 6.300 de ani pentru a-ti cladi imperiul si pentru a domina lumea. Construind orase, organizand comertul, monitorizand apararea si comandandu-ti armatele trebuie sa iti suprimi adversarii, in timp ce iti continui propria dezvoltare. Pe masura trecerii timpului, fata imperiului tau se va schimba, la fel ca si unitatile disponibile.
Interfata de utilizator este destul te inspaimantatoare pentru necunoscatorii jocului. Dureaza catva timp pana te obisnuiesti cu variatele meniuri si cu toate optiunile disponibile, desi acestea au fost mult imbunatatite fata de versiunile anterioare. Pe masura ce imperiul tau creste, controlarea tuturor oraselor tale iti ocupa din ce in ce mai mult timp, dar Call to Power II iti ofera o mana de ajutor, folosind AI-ul pentru a controla unele dintre aspectele de rutina ale imperiului.
Tu trebuie sa decizi cum sa iti conduci imperiul cel mai eficient: faptul de a fi un lider tiranic va avea consecinte asupra ta, sau politicile tale pacifiste vor duce la escaladarea problemelor? Call to Power II necesita mult timp si devotament daca iti doresti sa obtii maximum posibil din el. in timp ce interfata de utilizator s-a imbunatatit, grafica nu este extraordinara dupa standardele moderne. Fanii strategiei pe ture vor indragi imediat Call to Power II, la fel ca si fanaticii seriei Civilization, dar poate reprezenta un pic prea mult pentru gamerii mai putin entuziasti.
Forum Call to Power 2 » Adauga un subiect
CRED CA ESTE CEL MAI TARE JOC.
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 3271
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City