magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Strategie bulltet categorie de jocuri Blitzkrieg II : Fall of The Reich

Blitzkrieg II : Fall of The Reich

Blitzkrieg II : Fall of The Reich
Lansare: 15 ianuarie 2007; Nival Interactive - CDW Software
Platforma Pret
PC PC
n/a
 
Produs temporar indisponibil.

Blitzkrieg II - Fall of The Reich este un Expansion Pack.
Necesita jocul original Blitzkrieg 2.

Vezi si versiunea:

Acest titlu se regaseste si versiunea:

Descriere Blitzkrieg II : Fall of The Reich
Blitzkrieg II: Fall of the Reich

Pentru fanii celui de-al doilea raboi mondial, Nival Interactive a continuat seria jocurilor Blitzkrieg cu aparita lui “Fall of the Reich”, expansiune independenta a lui Blitzkrieg II. Desi e creat cu ajutorul unui motor grafic vechi, jocul inca reuseste sa impresioneze cu detaliile si efectele vizuale. Acesta este un set de misiuni ale bataliilor disperate de pe frontul de est la inceputul sfarsitului razboiului. Campania este impartita in doua segmente: intr-unul trebuie sa incerci sa conduci Armata Rosie prin Polonia, iar in celelalt sa opresti inaintarea sovieticilor cu fortele armate ale lui Hitler. In fiecare segment vei fi pus in fata unor batalii istorice neobisnuite pentru familia jocurilor despre razboiul impotriva Reich-ului, mai ales in campania cu germanii, care porneste din tarile baltice.
Fiecare sarcina incepe cu ceva relativ usor, precum capturarea unui depou feroviar sau anihilarea unei coloane de blindate si avanseaza in dificultate pana la ceea ce pare a fi batalii majore impotriva unui oras ocupat de inamic. Ce e atragator la acest joc e ca poti sa chemi intariri atunci cand fortele proprii au fost infrante, si aproape mereu vei apela la blindate, fiind cele mai puternice in materie de putere de foc si rezistenta la distrugere, facand din “Fall of the Reich” o uriasa batalie cu tancuri. Cu toate astea punctul forte al acestui joc este dificultatea accentuata a jocului, “Brutal” fiind prea putin spus pentru a descrie campaniile, chiar si pe cele de inceput. Sansele iti stau impotriva de obicei, astfel ca punctele strategice sunt aproape tot timpul pazite bine de tancuri, tunuri anti-tanc, artilerie, cuiburi de mitraliera si soldati adapostiti in transee. Probabil ca daca Hitler avea acest arsenal la dispozitia sa in 1945, cei din Vladivostok ar vorbi fluent germana acum.
Conditiile grele de razboi urban sunt atent faurite, astfel ca un tanc bine ascuns printre daramaturi poate elimina o coloana de blindate pentru ca e dificil sa navighezi un tanc pe strazile inguste si pline de moloz. Aproape niciodata nu vei putea trece prin apararea adversa fara un plan bine determinat si fara o tactica atent aleasa dinainte. De obicei atacarea rapida si directa va duce la decimarea fortelor proprii atunci cand va da piept cu aparatorii.
Fara a intra in lumea “Fall of the Reich” nu ai experimentat totul in materie de razboi. Din varietatea de arme care iti stau la dispozitie nu lipseste nimic, mai ales la capitolul blindate. Efectele vizuale si sonore sunt ireprosabile, exploziile fiind extrem de atent redate, iar strigatele infanteriei care te ataca sunt infioratoare. Chiar daca nu poate concura cu noutatile din familia jocurilor despre razboiul anti-fascist (Company of Heroes de exemplu) “Fall of the Reich” este o alegere perfecta pentru fanii genului, pentru cei carora le face placere sa exploateze la maxim un camp de batalie si care se asteapta sa nu ajunga la victorie fara o perspectiva tactica a confruntarii.
Pentru a te putea bucura pe deplin de acest joc, trebuie ca sistemul tau sa indeplineasca urmatoarele cerinte tehnice:
Windows 95/98/2000/ME/XP
PC cu procesor minim Pentium III/AMD Athlon 1.0 GHz
Placa video cu accelerator grafic minim GeForce 3/ATI Radeon clasa 8500
384 MB de memorie RAM
2.5 GB de spatiu liber pe hard-disk
Poze Blitzkrieg II : Fall of The Reich
Poza 1 pentru Blitzkrieg II : Fall of The Reich Poza 2 pentru Blitzkrieg II : Fall of The Reich Poza 3 pentru Blitzkrieg II : Fall of The Reich Poza 4 pentru Blitzkrieg II : Fall of The Reich Poza 5 pentru Blitzkrieg II : Fall of The Reich
Filme Blitzkrieg II : Fall of The Reich
Forum Blitzkrieg II : Fall of The Reich » Adauga un subiect
Deocamdata nu exista nici un mesaj pentru acest joc.
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 3940
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City