magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Simulatoare bulltet categorie de jocuri Beach Life

Beach Life

Beach Life
Platforma Pret
PC PC
49.66 RON
Pret final, TVA inclus
Descriere Beach Life
Partial Ibiza Uncovered, partial The Sims, Beach Life este cel mai nou "reality game", care a ajuns pe PC-urile noastre gratie lui Ian Livingstone de la Fighting Fantasy. Beach Life este, in principal, o god sim care iti ofera posibilitatea de a crea locul de vacanta visat de tine, indiferent daca aceasta este o plaja plina de oameni frumosi care traiesc din plin "la vida loca" sau de studenti romani beti care alearga dupa fete suedeze, totul depinde numai de tine. Exista doua moduri de joc: modul de campanie, in care iti croiesti drumul printr-o serie de scenarii si modul sandbox (cutie cu nisip). Campania gaseste echilibrul intre servirea necesitatilor oaspetilor tai si protejarea acestora - tu trebuie sa te ocupi de tot, de la apararea vizitatorilor tai impotriva atacurilor rechinilor si pana la reumplerea berilor acestora, oferindu-le echilibrul pefect intre distractie, mancare si odihna.

Este foarte amuzant si usor de jucat si nu vei fi plictisit cu prea multe detalii. Da, trebuie sa le oferi vizitatorilor ceea ce isi doresc, dar, atata vreme cat berea curge, viata de noapte se desfasoara mai departe si exista un local cu burgeri deschis non-stop, nu prea ai cum sa dai gres. Nu mai trebuie spus ca iti poti transforma insula placerilor in cea mai rafinata locatie pe care ti-o permiti, pentru cei mai pretentiosi; va trebui doar sa inlocuiesti berea cu ceva mai tare, sa angajezi cateva garzi, iar apoi sa ii urmareasti pe oameni extaziindu-se in fata minunatiilor insulei.

Din punct de vedere grafic, jocul arata fantastic, in special efectele legate de vreme. Totusi, imaginea marita este usor pixelata, pierzand din detalii, dar, ca la majoritatea god sims, iti vei petrece cea mai mare parte din timp jucandu-te in imaginea izometrica, deci nu este o problema prea mare. Punctul tare al Beach Life este sunetul. Jocul contine un MP3 player inclus, care inseamna nu numai ca poti trece la oricare piesa de ambient pe care o doresti, dar si ca iti poti importa propriile piese.

Beach Life nu este un joc care te va impresiona profund si poate ca nu va placea foarte tare fanaticilor god sim, dar ceea ce ii lipseste in profunzime recupereaza prin stil si, mai presus de toate, printr-un joc plin de amuzament.
Forum Beach Life » Adauga un subiect
e tare jocu...il jucam prin 2002-2003 asa. era bun pe vremea aia...acum nush ce sa zic...s'au facut altele mai bune...dar puteti sa incercati
Nici un raspuns. [raspunde]
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 9396
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City