magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Batman Arkham City : Collectors Edition

<< Inapoi la jocul Batman Arkham City : Collectors Edition

Batman: Arkham City este un joc de antiune-aventura third-person ce ofera o autentica experienta Dark Knight inradacinata intr-o poveste originala si captivanta precum si un mod de joc ce consista dintr-o combinatie de lupte corp la corp, camuflaj si infiltrare, investigare si provocari bazate pe viteza de reactie.

Fiind o continuare a jocului din 2009 (Batman: Arkham Asylum), Arkham City include intreaga gama clasica de inamici vazuta in jocul precendet plus eroina Catwoman, ce este un personaj care se poate controla si care are propria ei poveste in aceasta editie a jocului. Dintre caracteristicile suplimentare: noi dispozitive, un numar sporit de oponenti pentru lupta corp la corp si o gama de optiuni de miscare pentru Batman, incluzand salt, alunecare, zbor si agatare cu carligul.

Experienta Dark Knight suprema

Dezvoltat de Rocksteady Studios, Batman: Arkham City cladeste pe fundatia intensa si atmosferica din Batman: Arkham Asylum, introducand jucatorii in lumea Arkham City, noua "casa" de maxima securitate pentru toti infractorii, gangsterii si geniile criminale din Gotham City. Jocul ofera un mod de joc cu o combinatie unica intre lupte corp la corp, camuflaj, investigare si provocari bazate pe evenimente rapide.

Stabilit in interiorul zidurilor puternic fortificate ale unui vast sector aflat in centrul orasului Gotham, aceasta continuare extrem de anticipata introduce o poveste cu totul noua ce reuneste noua echipa de personaje clasice si ticalosii criminali din universul Batman, precum si o vasta gama de caractaristici pentru mecanica de joc. Este o aventura Dark Knight autentica ce incepe exact unde s-a terminat Arkham Asylum.

Caracteristici cheie

  • Devino Dark Knight - Batman: Arkham City ofeta o experienta Batman cu adevarat autentica cu un stil de joc avansat, impresionant la orice nivel: batai de strada de mare impact, camuflaj de ros unghiile, anchete criminalistice in multiple forme, intalniri epice cu super-raufacatori si franturi neasteptate in psihologia torturata a lui Batman.
  • Joaca cu Catwoman - Catwoman este un personaj pe deplin controlabil in Batman: Arkham City, ce are propria poveste in jocul principal si care este perfect integrata cu povestea lui Batman. Aptitudinile ei de navigare, miscarile de lupta si instrumentarul au fost specific proiectate pentru o experienta completa si unica.
  • Lupte FreeFlow avansate - Batman trebuie sa faca fata atacurilor simultane, coordonate din toate directiile, pe masura ce banda din Arkham aduce in lupta arme grele si noua inteligenta artificiala. Insa Batman mareste miza cu de doua ori mai multe animatii de lupta si atacuri de doua ori mai puternice, contraatacuri si eliminari.
  • Noi dispozitive - Batman are acces la noi dispozitive, cum ar fi Cryptographic Sequencer V2 si Smoke Pellets, precum si noi functionalitati la existentele dispozitive ce extind gama abilitatilor, fara a adauga greutate suplimentara pe Utility Belt.
  • O noua poveste - Paul Dini - castigator a patru premii Emmy - se intoarce pentru a scrie o poveste cu totul noua pentru Batman: Arkham City, ducand jucatorii adanc in inima bolnava a orasului Gotham.
  • Arkham s-a mutat - Dupa inchiderea azilului Arkham si inchisorii Blackgate, noul primar, Quincy Sharp a ordonat mutarea tuturor detinutilor in orasul Arkham - o noua si cuprinzatoare super-inchisoare, de cinci ori mai mare decat insula Arkham, ce cuprinde o mare varietate de sectoare industriale, locatii reprezentative si simboluri Gotham.
  • O impresionanta distributie de personaje - Jucatorii intalnesc numeroase personaje din universul Batman, incluzand Catwoman, Two-Face, Harley Quinn, Penguin, Hugo Strange, Victor Zsasz, Calendar Man, The Joker, The Riddler plus alte personaje iconice ce urmeaza sa fie dezvaluite.
  • Voci consacrate - Mark Hamill si Kevin Conroy isi reiau rolurile pentru vocile lui The Joker si respectiv Batman.
jocuri spacer
 Ultimele stiri