magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Assassins Creed Revelations : Special Edition

<< Inapoi la jocul Assassins Creed Revelations : Special Edition

Assassin's Creed Revelations - Doi asasini, un singur destin.

In Assassin's Creed Revelations, maestrul asasin Ezio Auditore paseste pe urmele legedanrului mentor Altair, intr-o calatorie de descoperire si revelatie. Este o calatorie periculoasa - una care il va duce pe Ezio la Constantinopol, inima Imperiului Otoman, in care o armata tot mai mare de templieri ameninta sa destabilizeze regiunea.

Devino mai mortal ca oricand - Manuieste abilitatile letale ale unui Ezio mai intelept, mai eficient si mai mortal. Elima-ti rapid adversarii prin utilizarea unui nou arsenal de arme si abilitati, cum ar fi lupta hookblade. Experimenteaza noi niveluri de gameplay personalizate cu mestesugul bombelor si utilizarea Eagle Sense pentru a stapanii toti inamicii si mediul.

Personalizeaza-ti atacul - Eizo a stapanit utilizarea explozibililor si acum poate combina materiale din mediu pentru a crea o varietate de bombe ce ii serversc intr-o multitudine de situatii. Alege din diferite categorii de bombe, incluzand bombe letale, tactice si de diversiune.

  • Ai nevoie sa distragi un gardian? Foloseste o bomba cireasa (Cherry Bomb) non-letala pentru a crea o diversiune.
  • Inconjurat de o multime? Foloseste bomba sangerie (Blood Bomb) pentru a elibera calea pentru o evadare rapida.
  • E timpul sa ucizi? Foloeste bomba cu alice (Splinter Bomb) ce are o carcasa fragila ce explodeaza la impact, avand consecinte mortale.

 Intoarcerea unei legende - Experimenteaza intoarcerea lui Altair, eroul original din Assassin's Creed, disponibil ca un personaj cu care se poate juca.

Testeaza-ti abilitatile impotriva celor mai buni - Aclamata experienta multiplayer devine si mai buna, cu noi moduri de echipa si valuare de rejucare infinita.

Calatoria catre Constatinopol - Exploreaza vibrantul si exoticul Constantinopol, rascrucile din secolul 16 ale Imperiului Otoman si intersectia a doua legende din timpurilor lor, Altair Ibn-La'Ahad si Ezio Auditore da Firenze. Orasul vast ofera mai multe imprejurari si mai diverse ca pana acum, permitand o mai rapida calatorie prin intermediul zipline, atacuri aeriene, calatoria pe mare si multe altele.

jocuri spacer
 Ultimele stiri