magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Strategie bulltet categorie de jocuri Age of Wonders 2

Age of Wonders 2

Age of Wonders 2
Platforma Pret
PC PC
n/a
 
Produs temporar indisponibil.
Descriere Age of Wonders 2
"Desteptat de zei pentru a fi unul din Cercul Tuturor Timpurilor, un grup de vrajitori nemuritori, tu trebuie sa readuci echilibrul intr-o lume aflata pe marginea colapsului. Stapanind fortele magice ale creatiei si avand de-a face cu zeitatile care le guverneaza pe acestea, tu trebuie sa construiesti un imperiu fantastic si sa iti infrunti rivalii intr-o lupta pentru cucerirea Tronului Vrajitorilor!"
AoWII - The Wizard's Throne continua in traditia premiatului Age of Wonders, care a primit onoruri ce includ: premiul "Alegerea Editorului" de la PC Gamer, premiul "Jocul Anului" de la Gone Gold, un rating perfect de 4/4 "Direct Hit" de la Daily Radar, un rating perfect de 5/5 de la Next Generation Magazine si multe alte distinctii exceptionale. AoWII continua in aceeasi idee ca jocul original, imbunatatind tehnologia si stilul de joc care i-au adus aceste premii.
Bucura-te de experienta de joc de razboi role-playing, de construire a unui imperiu, in interiorul scenariului bogat al campaniei pentru un singur jucator, sau exploreaza scenarii separate impotriva jucatorilor umani si/sau a Inteligentelor Artificiale. (Folosind hot seat, o Retea Locala (LAN), Internet sau Jocul prin Email). Jocul prin Internet este imbogatit de mult-laudatul sistem simultan al jocului Age of Wonders, care asigura jucatorului faptul ca nu trebuie sa astepte niciodata replica adversarului, avand tot timpul ceva interesant de facut.
Age of Wonders II ofera:
- Un nou motor grafic Direct3D imbunatatit randeaza excelent terenurile reliefate, in culori reale si rezolutii pana la 1280x1024.
- Fii primul care cerceteaza captivantele, puternicele si devastatoarele vraji care combat magia si schimba lumea - fiecare stralucind printr-un sistem de particule 3D care, cu siguranta, va lasa fiecare vrajitor exultand de incantare.
- Arunca-te in lupte, sau arunca vraji din siguranta propriilor tale Turnuri Vrajite, proiectate special pentru tine. Fiecare turn poate contine porti care se deschid la comanda, pesteri, arme magice, librarii, observatoare sau orice lucru pe care si l-ar putea dori un puternic vrajitor pentru a-si putea continua campania de razboi. Bataliile pot fi purtate in detalii tactice bogate, sau pot fi decise instantaneu folosind rezultatul automat.
- imparte populatiile native in micute orase supuse, fara a fi nevoie sa te preocupi de micro-management.
- Asigura-ti suportul campionilor loiali. Folosind obiecte puternice, acesti eroi conduc armatele in lupta si exploreaza pesterile ascunse in cautarea comorilor si a gloriei.
- Solicita ajutor de la diferite Divinitati. O forta activa in lumea jocului, Divinitatile au propriile lor scopuri si caracteristici, de pe urma carora jucatorii pot beneficia indeplinind aventuri care le sunt oferite de acestea. Favorurile lor pot ridica pe culmile maretiei un imparat aspirant, in timp ce antipatia lor poate arunca natiuni in mizerie.
- Fa-ti aliati si dusmani printre zei si alti vrajitori ai tinutului, care reactioneaza la actiunile tale in acord cu propriile lor personalitati unice. Þine-ti sub observatie inamicii, in timp de prietenii iti pazesc spatele - dar fii atent ca acestia din urma sa nu iti infiga un cutit cand esti intors!
Poze Age of Wonders 2
Poza 1 pentru Age of Wonders 2 Poza 2 pentru Age of Wonders 2 Poza 3 pentru Age of Wonders 2 Poza 4 pentru Age of Wonders 2 Poza 5 pentru Age of Wonders 2
Forum Age of Wonders 2 » Adauga un subiect
Deocamdata nu exista nici un mesaj pentru acest joc.
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 8701
jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City