magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer

Review Age of Mythology : The Titans

<< Inapoi la jocul Age of Mythology : The Titans

Acest pachet de expansiune prezinta noi si importante imbunatatiri. Titlul este foarte sugestiv, intrucat veti avea posibilitatea de a invoca monstruozitati enorme care sa vina in ajutorul armatelor dumneavoastra in timpul unei batalii. Aceste creaturi sunt atat de puternice incat numai o forta mare si concentrata sau un alt titan pot sa le invinga. Mai mult, acest add-on va permite sa jucati cu o civilizatie cu totul noua, civilizatia Atlantidei, in plus fata de civilizatiile incluse in primul joc. Atlantida este figura proeminenta care domina campania single player. Aceasta civilizatie va introduce in lupta un enorm titan care sa infrunte un ghinionist care nu e pregatit pentru asa ceva.

Din cadrul celorlalte civilizatii veti putea alege dintre cei trei zei dominanti - Kronos (tatal lui Zeus), Oranos (tatal lui Kronos) si Gaia (sotia lui Oranos). Noua zei de mai mica importanta, precum Helios, Atlas si Prometeu sunt de asemenea disponibili, ajutandu-i pe cei mai puternici. La fel ca si in Age of Mythology, alegerea zeilor de mai mare importanta influenteaza abilitati cheie pe care le veti obtine cand sunteti la comanda fortelor Atlantidei, in timp ce alegerile facute in randul zeilor de mai mica importanta in timpul meciurilor va ofera acces la diverite unitati mitice, va permit accesarea anumitor puteri ale zeilor si de asemenea cercetarea unor tehnologii unice exclusive acelor zei.

Civilizatia nou introdusa are cateva avantaje distincte. Atlantida este singura civilizatie care poate construi fara a fi necesara inaintarea in varsta, intrucat cei din Atlantida obtin favoruri de la zei. De asemenea, atlantinienii au posibilitatea de a folosi si refolosi unele dintre puterile zeilor de mai multe ori pe parcursul unui meci, desi puterile mai puternice pot fi folosite de mai putine ori si mai rar. De asemenea, la aceasta rasa exista posibilitatea de a converti oricare din unitatile umane in unitati-erou, la un anumit moment, insa cu un cost in resurse. Unitatile de lupta care sunt eroi sunt mai puternice decat ar fi normal, insa sunt deosebit de eficiente in cazul intalnirii unitatilor mitice ale inamicilor. chiar si satenii pot deveni eroi, devenind mult mai eficienti decat erau inainte. 

In esenta aceasta civilizatie nu este atat de neobisnuita fata de celelalte civilizatii intalnite in Age of Mythology. Puterile unice ale zeilor fac insa din aceasta civilizatie una mult mai interesanta fata de celelalte. Kronos, zeul timpului, poate teleporta cladirile sale pe harta, in orice punct vizibil. Acest proces are un cost mic de resurse insa nu se intampla instantaneu. 

O alta noutate care merita mentionata este aparitia titanilor. Aceste creaturi pot fi construite in jocul intarziat, cam la acelasi moment cand ati putea incerca construirea unui wonder. Construirea titan gate-ului este precum construirea unui antiwonder. Titanii sunt unitati foarte dure, care pot cauza stricaciuni enorme cladirilor si unitatilor, arata amenintator, sunt foarte puternici, sunt ca niste arme de distrugere in masa. Pot fi ucisi, in special de alti titani, si este foarte palpitant de urmarit o lupta intre doua unitati de acest gen.

Age of Mythology prezinta o campanie single player destul de bine realizata care continua povestea jocului original si va permite sa jucati in rolul sau impotriva oricarei civilizatii pe parcursul a peste 12 scenarii diferite. In timpul acestei campanii veti invata sa jucati cu atlantinienii si va veti obisnui cu unele din abilitatile lor speciale.

Acest add-on arata la fel de bine ca si editia dinaintea sa, care arata superb la timpul ei. Continutul jocului este imbogatit, noua rasa merita incercata, iar actiunea si posibilitatea de a construi acesti titani si de a-i vedea la lupta fac din acest joc unul care cu siguranta merita achizitionat.

Read more.... below....

Civilizatia pierduta a Atlantisului se intoarce in Age of Mythology: The Titans, primul pachet suplimentar pentru titlul de strategie in timp real Age of Mythology. Pachetul suplimentar include o noua campanie pentru un singur jucator, un alt capitol important pentru legenda extinsa a francizei, cu noi scenarii de explorat si de cucerit, cu o multime de noi entitati mitologice, cu abilitatea de a promova entitatile la gradul de eroi si, desigur, cu oportunitatea de a dobandi unimitoarele puteri ale Titanilor. Batalia pentru cer si pamant continua odata cu intrarea Atlanteenilor in Era Mitologiei.

Gamerii pot profita de caracteristicile exclusive care le permit Atlanteenilor sa isi domine adversarii. Ei isi pot folosi puterile de Titani ai zeilor de multiple ori pentru a distruge opozitia, pentru a promova entitati alese din cadrul culturii la statutul de erou si pentru a recolta beneficiile unei culturi cu noi caracteristici, cum ar fi abilitatea de a controla timpul si spatiul. De asemenea, ei pot explora noi harti si pot extinde "terenul de joaca al zeilor". Age of Mythology: The Titans aduce lumea antica la viata in mai multe detalii ca niciodata, cu incitante elemente de joc si personaje. Pachetul suplimentar va dezvalui incredibilele puteri ale zeilor Titani, care pot fi dezlantuite de Atlanteenii care ii venereaza. in plus, noi entitati mitologice si umane permit gamerilor sa isi cladeasca civilizatia si sa intre in lupta intr-o multitudine de moduri.

jocuri spacer
 Ultimele stiri