magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri Stiri bulltet categorie de jocuri 16.05.2012

Electronic Arts anunta oficial FIFA 13

Electronic Arts anunta oficial FIFA 13


EA Sports a anuntat in mod oficial titlul FIFA Soccer 13 si promite un set de inovatii revolutionare in noua versiune a acestei longevive serii.


Jucatori vor avea posibilitatea sa initieze si sa modifice sprinturi pentru a valorifica deschiderile chiar im moentul in care acestea apar, sa scoata aparatorii de pe pozitii pentru a deschide culoare de pasa catre coechipieri si sa se pozitioneze mai bine pentru noi oportunitati de atac.

EA Sports - FIFA 13

Inspirat de cel mai bun jucator din lume, Lionel Messi, sistemul Complete Dibbling permite jucatorilor sa isi confrunte adversarul folosind tactici precise de dribling si control 360° asupra balonului. Jucatorii isi vor schimba directia mai rapid, vor avea un sprint mai rapid cu mingea si se vor putea apara de atacatori pe distante mai lungi.

EA Sports - FIFA 13

"Perfectionam cel mai bun joc de sport din lume, cu inovatii care capteaza toata actiunea si imprevizibilitatea jocului de fotbal din realitate", a declarat David Rutter, producator executiv pentru FIFA 13. "Acestea sunt inovatii ce schimba modul de joc si vor revolutiona inteligenta artificiala, driblingul, controlul balonului si coliziunile, pentru a crea o adevarata lupta penru posesie pe intreg terenul, oferind libertate si creativitate in atac."

Touch Control din FIFA 13 tranforma modul in care jucatorii controleaza mingea, adaugand varietate si incertitudine asupra reactiei balonului. Factori ca presiunea in defensiva, traiectoria si viteza unei pase acum influenteaza contactul mingii cu jucatorul, creand mai multe oportunitati aparatorilor sa reia posesia balonului.

EA Sports - FIFA 13

Acestea sunt doar unele din elementele ce vor fi introduse in FIFA 13, titlu ce este programat pentru lansare in toamna acestui an, pentru majoritatea platformelor, incuzand PC, PS2, PS3, PSP, PS Vita, XBOX 360, Wii, 3DS, iPhone, iPad, iPod touch si alte platforme mobile.

Data: 16.05.2012

<< Inapoi la lista de stiri


jocuri spacer
 Jocuri in top
Just Cause 2
Gears of War 3
Need for Speed: The Run NFS
Batman Arkham City