magazin de jocuri cumpara jocuri joc de vanzare
 
 
joc topor
 
jocuri spacerjocuri spacer jocuri spacer
jocuri spacer
Jocuri bulltet categorie de jocuri PC bulltet categorie de jocuri Actiune bulltet categorie de jocuri 10.000 Bullets

10.000 Bullets

10.000 Bullets
Lansare: 16 decembrie 2005; TAITO - 505 Games
Platforma Pret
PC PC
n/a
PSX PSX
n/a
PS2 PS2
n/a
 
Produs temporar indisponibil.
Descriere 10.000 Bullets
10000 Bullets

In “10000 Bullets” vei patrunde in lumea lui Crow si a lui Judas, doi asasini profesionisti care se ocupa de treburile murdare ale familiei infractionale Tonio, o rganizatie criminala cu centrul in capitala italiana Roma.
Orfan de mic, Crow e luat sub aripa protectoare a lui Papa Tonio si e crescut pentru a servi organizatiei ca unul din membrii sai. Intreaga viata a lui Crow se invarte in jurul dorintei sale de a razbuna moartea mamei sale.
Fara stirea sa, Crow poseda si o putere speciala, a pistolarului, de a vedea in viitor si, datorita abilitatilor sale si a dorintei de razbunare, acesta se maturizeaza, devenind unul din cei mai buni asasini platiti din oras. Desi un singuratic, acesta si-a gasit prietenia intr-un fugar numit Judas, iar acesta l-a invatat arta manuirii armelor de foc.
Pune mana pe arme si pregateste-te sa intri in pielea celor mai periculosi asasini din istoria omenirii in acest joc shooter de actiune, o combinatie ingenioasa de Matrix cu Wild Wild West. In “10000 Bullets” vei putea sa-i controlezi pe Crow, pe Alice, pe Boris si pe Dragon, le poti ascuti simturile cu ajutorul incetinirii sau opririi totale a trecerii timpului si poti stapani tehnicile speciale ale unui pistolar adevarat.
“10000 Bullets” e un joc ciudat, care impleteste mai multe genuri intr-un titlu ed exceptie. Fiecare din cele patru personaje are abilitati speciale si arme diferite care ii ajuta sa treaca peste orice li se iveste in cale. Jocul are o perspectiva third person, iar jucatorul trebuie sa indeplineasca anumite misiuni pentru a face povestea sa se mai depene. Folosinf orice arma ai la dispozitie, inclusiv artele martiale, personajele trebuie sa se descotoroseasca de orice adversari au intentia de a-i opri de la atingerea obiectivelor ce le-au fost trasate.
Pe masura ce avansezi in joc, vei ajunge sa fii stapan pe abilitatile tale si vei fi in stare sa faci tot felul de combo-uri si atacuri critice. Din fericire, nu trebuie sa te bazezi numai pe armele de foc pentru a elimina rezistenta intampinata, din moment ce esti si un maestru al artelor martiale, iar puterea supra-omeneasca te ajuta sa scapi nevatamat imediat si din ghearele fortelor mai numeroase, atunci cand le vei intalni.
Din punct de vedere grafic, “10000 Bullets” nu se compara cu ultimele lansari ale genului acestuia de jocuri, insa vei intalni si aici cateva texturi foarte apropiate de realitate. Impreuna cu efectele speciale din bullet time, luminile si exploziile desprinse, parca, din peliculele hollywoodiene, aceste aspecte fac din “10000 Bullets” un joc extraordinar, care merita jucat oricand. Efectele sonore se potrivesc de minune cu acest gen de joc cu un soundtrack heavy si cu sunete foarte realiste care merg mana in mana cu actiunea palpitanta din joc.
In concluzie, producatorul Taito a adus stilul “old school” inapoi in jocuri cu “10000 Bullets”, insa mare atentie!!! : acest joc provoaca dependenta.
Poze 10.000 Bullets
Poza 1 pentru 10.000 Bullets Poza 2 pentru 10.000 Bullets Poza 3 pentru 10.000 Bullets Poza 4 pentru 10.000 Bullets Poza 5 pentru 10.000 Bullets
Filme 10.000 Bullets
Forum 10.000 Bullets » Adauga un subiect
Deocamdata nu exista nici un mesaj pentru acest joc.
Pune o intrebare sau exprima-ti parerea
Identificare
Mod
Nume de cont
Parola
Confirma parola
Adresa Email
Adresa email nu va fi facuta publica si nici nu va fi folosita pentru a trimite mesaje publicitare.
Cod de securitate Daca nu intelegeti textul, dati click si va apare o noua imagine
Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de 4 cifre din imaginea alaturata.
 
Indicele de popularitate al jocului: 8488
jocuri spacer
 Jocuri similare
Just Cause 2
Gears of War 3
Batman Arkham City